The Way We Play

Cherry cherry

9 months ago

Tja!

Hur är läget? Här är det helt okej förutom att jag ramlade i trappan här hemma när jag hade Max på höften. Jag är lite skakis fortfarande, det var en sån jäkla smäll att trappsteget sprack. Max mår bra, men hennes doktor fick ta en titt på henne ändå för jag blev så orolig. Det var jag som tog smällen med min armbåge och rygg, tror jag fått en spricka eller nått i armen.

Så det är ju lite trist när gräsänke-dagarna började så bra, jag var ju fasiken på Brooklyn Botanic Garden i söndags med barnen. Som ett livs levande preventivmedel.

Ganska så Instagram-vänligt va? Som ni ser så var vi ju inte helt ensamma. Lite festivalkänsla över det hela, förutom att folk var ganska rena.

Det var dock lite svårt att slappna av när det var så mycket folk och barnen gick lösa. Men jag kom hem med alla tre.

Jag kan istället sitta hemma i min trygga vrå, och titta ut genom sovrumsfönstret. Funkar bra det med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Elin Renck

Familj: Gift med Johan och tre barn, Jack, Harriet och Max. Bor i New York.