The Way We Play

Borta bra!

7 months ago

Nu är vi hemma igen efter en veckas semester, och jag tittar bara in snabbt och säger hej så ska jag skriva något vettigt och visa lite bilder strax. Hela dagen igår gick till att tvätta tusen tvättmaskiner för att verkligen få bort Hawaiian tropic-doften som förföljer mig, vilket är konstigt då jag inte ens äger en sån.

Sen fick Johan massa extra pussar från barnen och hundögon-blickar från mig och åkte i väg för att jobba, och ska vara borta i 18 dagar (!).

Väääälkommen hem säger Max, som på bilden ser ut som en helt annan bebis? Kanske en lånebebis som sover på nätterna?! 

instagram e.renck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Elin Renck

Familj: Gift med Johan och tre barn, Jack, Harriet och Max. Bor i New York.