The Way We Play

Miami

9 months ago

“Party in the city where the heat is on, all night, on the beach till the break of dawn

welcome to Miami Buenvenidos a Miami”

Den sången har jag gått omkring och nynnat på nu för vi har bokat en resa i påsk till Miami! Fast det låter mer; Partyyy in the citywheretheheatison.. na nananannnan nana nanana WELCOME TO MIAMI naninaninini AAMIAMI! 

Vart var jag? Jo, det blir vår första riktiga semester faktiskt, alltså resa-bort- semester. Vi har ju rest massor annars, men det har ju alltid varit för att min man har jobbat. Men nu alltså ska vi köra en solsemester en hel vecka. 

Jag har redan börjat suga lite på den karamellen som kallas packning, för i Miami får man väl gå all in va?  Alltså jag pratar färger, hattar och humor? Smycken på stranden och typ stringbikini?

Nä okej, kanske inte smycken på stranden då, men nu så sitter jag i alla fall och beställer bikinis och äter Gott och Blandat.

De här bilderna togs när vi bodde i Florida, i Key Largo när Johan spelade in Bloodline. Som ni ser så var det inte varit jättejobbigt att hänga där. Men det blev väldigt ensamt. Jack och jag i ett inhägnat hotellområde, med en jättefin pool som vi knappt kunde använda för att det var alldeles för varmt ute. Och vi kunde inte ta oss någonstans för vi var ute i nowhere och jag har inget körkort.

Jack fyllde 1 år där och jag var gravid med Harriet. Men dagarna då Johan var ledig var ju såklart supermysiga och vi passade på att götta oss i havet. Få se om vi åker ut till Florida Keys nu i påsk, eller om vi bara stannar på hotellet.

Nästan exakt 3 år sedan, och jag tycker jag ser ut som värsta barnet. 

Längtan blir ju inte mindre när jag läser detta.

instagram e.renck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Elin Renck

Familj: Gift med Johan och tre barn, Jack, Harriet och Max. Bor i New York.