The Way We Play

Let me think about it

8 months ago

Nu är jag inne på fjärde eller femte veckan av denna förkylning, och nu har den övergått till bihåleinflammation. Jag vill bara amputera mig från ögonbrynen neråt. Det känns nästan som när jag var gravid med Harpan och gick över tiden, och jag för varje dag som gick liksom accepterade att jag skulle vara höggravid resten av mitt liv. Jaha, det kommer aldrig komma en bebis och nu Jaha, jag kommer alltid vara tjock i huvudet och ha sexig rinnande näsa. 

Det jobbiga är att jag inte är tillräckligt sjuk för att dra nytta av det, alltså ligga i sängen och götta mig. Och jag är inte tillräckligt frisk för att typ träna som jag verkligen saknar. Bara tanken på att göra yoga upp och ner får mina bihålor att svälla.

Jaja, här är en film från i helgen i alla fall. Hehe, jag blir verkligen lite nördigt besatt av att klippa ihop dessa filmer .


Trevlig helg!
instagram e.renck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Elin Renck

Familj: Gift med Johan och tre barn, Jack, Harriet och Max. Bor i New York.