The Way We Play

Aclu

8 months ago

Jag känner att jag ligger efter med så många inlägg som jag vill skriva! Men det beror på den här förkylningen som äter upp min själ innefrån. Den sätter sig lite på psyket vilket gör att jag går runt som Morran här hemma. Men idag ska jag till doktorn och se om man kan typ röka ut den.

I onsdags gjorde vi något väldigt amerikanskt. Eller jag tror det är väldigt amerikanskt då jag sett det massor av gånger på The Real Housewives of Hollywood, och det representerar väl Amerika? Vi var i alla fall på en benefit dinner för ACLU som leddes av bland annat Maggie Gyllenhaal.

 

Fina Zara Zachrisson och Lykke Li som uppträdde.

 Mmmmm… middag med bordsplacering. Min feberdröm. Tror ni att mitt namn fanns med? Såklart det inte gjorde. Men det löste sig.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Elin Renck

Familj: Gift med Johan och tre barn, Jack, Harriet och Max. Bor i New York.