The Way We Play

Elin Renck


Midsommar 1 day ago

What’s cooking good looking?!

Idag åkte jag med barnen själv till Fjärilshuset. Jag har typ träningsvärk i kroppen och tålamodet, men jäklar vad roliga de är att hänga med när allt flyter. Och då menar jag när de har sovit bra, man kommer iväg i tid på morgonen, man lyckas balansera en jämn blodsockernivå, och när man inte skäms för att sjunga Disney-sånger högt och tydligt på bussen.

Direkt när vi klev innanför dörrarna frågade jag mig själv vad fasiken jag tänkte på, båda barnen är ju livrädda för flygande insekter. Men det gick bra ändå.

 

Midsommar
Midsommar
Midsommar

Det kanske blir tråkigt att läsa dessa sammanfattningsinlägg, men jag som så många andra känner doften av semestern. Jag orkar inte riktigt tänkta djupt eller viktigt just nu. Men med sömn, solkräms-kladdiga barn och en lös och ledig man kommer inspirationen flyga snart.

 

Midsommar

Ser ni vad det står?

H R J E T

Skrivet av Jack. Syskonkärlek. Ibland så.

Förra veckan var jag på ett tjejmingel hos Cissi Wallin, trevligt, inspirerande och såklart lite skrämmande.

Midsommar
Midsommar
Midsommar

Annars försöker vi mjölka det mesta ur Stockholm och barnvakter innan vi åker till Skåne. Vi var tex på Adam & Albin och käkade middag och jäklar va bra det var. Svingod mat, lite för mycket skumpa blandat med pms dock, men som slutade med grovhångel i Lilla Baren på Riche, som på den gamla goda tiden.

Midsommar

Jag troooor att Johan gör lite narr av mina selfie-miner, men är inte säker…  

Midsommar
Midsommar

Okej, kl är 23.58, Johan är i London, och det ser ut som fan här hemma så jag säger väl godnatt nu.

Fast just det, jag döpte ju inlägget till Midsommar. Men inte så mycket att säga om det förutom det var familj, vänner, barn och allt som hör midsommar till. Förutom urinvägsinfektion.

Midsommar

Dagen efter åt vi en lugn, tyst och avslappnad familjelunch på Sturehov. Eller vad säger ni alla andra gäster som var där?

Midsommar

Over and out. 

Elin Renck

Familj: Gift med Johan och tre barn, Jack, Harriet och Max. Bor i New York.