The Way We Play

Still going strong

10 months ago
Still going strong
Still going strong
Still going strong
Still going strong
Still going strong
Still going strong
Still going strong
Still going strong
Still going strong

Vi fortsätter att leva ö-liv här. Vädret levererar. Igår regnade det och då passade vi på att fiska. Inte ett napp eller ens ett ryck i fiskespöt. Väl inne vid en brygga såg vi en riktigt stor och härlig abborre men då hade vi gett upp. Idag åkte vi in till civilisationen med proviantbåten för att stödköpa lite mat och för att inte bli helt galna. Skönt med en liten utflykt. Väldigt härligt väder och som vanligt väldigt gulligt inne i Dalarö. Charlie är helt i sin rätta miljö och skulle helst vilja åka båt, bada, bygga barkbåtar, tävla med barkbåtar, ro, fiska och gå på upptäcksfärd samtidigt hela tiden. Så jäkla bråttom jämt och inget tålamod. Allt skulle helst hända igår. Vega går mest runt i en fantasivärld och leker bondgård med kottar eller samlar gråsuggor som hon namnger till Barkis, Max och Mamma Mia för att nämna några. Säger att hon älskar dom ca hundra gånger innan jag tvingar henne att släppa tillbaka dom. Allt i sin ordning alltså och som det ser ut nu så stannar vi absolut tills på lördag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *