The Way We Play

Wishlist

3 months ago

1. Den här kameran från Fujifilm har länge varit på min önskelista. Skulle behöva en till jobbet också så funderar starkt på att slå till. ( Såg att Malin hade den på sin önskelista också 🙂 ).

2. Jag köper alltid prisvärda bågar så att det känns okej att byta lite. Glasögonen från Nividas tycker jag är så galet fina så  jag önskar mig två par.

3. Jag får aldrig nog av randigt och tycker att den här tröjan från GANT Rugger ser helt perfekt ut. Jag skulle gå upp en storlek så att den känns ännu lyxigare.

4. Den här kjolen från H&M med en t-shirt under. Ja tack!

5. Önskar mig ett par fina slingbacks med liten klack. Förr gick jag alltid i superhöga klackar men aldrig nu. Har till och med glömt bort hur man gör. Men dom här från Paul Andrew borde funka. Till jeans och långa luftiga skjortor tänker jag mig.

6. Såhär vill jag ha mina jeans nu. Lite kortare, lite vidare. Dom här är från Zara.

7. Jag ska både till Mallorca och Italien i sommar. Den här bikinin från Lovestoriesintimates ligger högt upp på klicka hem listan.

8. Glasögon från Nividas.

9. Dom här jeansen från Toteme har jag redan i blått. Använder dom hur mycket som helst och vill gärna komplettera med ett par svarta.

10. En perfekt klänning från Rodebjer i en helt fantastisk färg. Åhh vad jag önskar mig den här!

11. Dom här skorna från Gucci har funnits i mitt huvud hur länge som helst men inte riktigt insett att jag behöver dom förrän nu. Eller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *