The Way We Play

Summer make up

10 months ago

På våra date nights i Portofino passade jag på att testa lite nya produkter då jag så sällan sminkar mig, så bra att ta tillfället i akt.

 

Summer make up

Chanels nya – tre -i-en produkt, Palette Essentielle, är fantastisk på resan. Den har concealer, highlighter och creme rouge (för både kinder och läppar). Super bra instruktioner i också för den som vill lära sig lite mer om hur man applicerar de olika produkterna. Perfekt förpackning för resan, allt man behöver för hyn i ett,  för på sommaren behöver man ju absolut inte täcka något tycker jag, utan mer bara piffa till. Använde Chanels volym mascara för ett härligt “tryck” på fransarna.

Summer make up
Summer make up

Jag hade på mig en blandning av två av mina favorit läppstift. Ett underbart matt och heltäckande Nude Pink från ekologiska Inika som jag toppade med ett litet lättare och mjukare ljust orange färgat läppstift, Golden Sun, från Chanel. Perfekt för lite extra sommarkänsla.

Summer make up
Summer make up
Summer make up
Summer make up
Summer make up
Summer make up
Summer make up

Kväll nummer två som vi var ute så hade jag inte så mycket tid att fixa mig innan då vi inte hade planerat att gå ut. Jag tog bara lite ögonbrynsgel från Brow Food och Chanels ljuvliga läppstift First Light, en härlig orangeröd färg som man alltid kan ta till som vapen när man inte hinner så mycket annat.

Summer make up
Summer make up
Summer make up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!