The Way We Play

Vårens look

9 months ago

Här kommer min önskelista för hur jag vill se ut om våren/sommaren äntligen skulle dyka upp och min förkylning försvinner- tänker inte klä mig för kallt i första taget igen. Men längtar så efter snygga nya sommar kläder! För länkar klicka bara på bilderna i collaget nedan!

Finns inget som gör mig på bättre humör än en guldklänning på fest. På sommaren tycker jag det är extra skönt med en bygellös bh. Älskar jeans, vitt och svart som bas och just nu är min favorit accent färg klarrött som ni kan se. Blev så glad när jag hittade en speciell kollektion på Asos för tjejer över 1.75 – baddräkter, jumpsuits etc kan ju vara så svårt för oss lite längre annars.

xx

e


+ follow Ebba Bucht Lugani on APPRL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!