The Way We Play

Organic make up & chanel

9 months ago

Inför tjejkvällen i torsdags hade jag för än gång skull tid på mig att sminka mig hemma själv. Som mamma är det en  lyx. Jag tycker också det är skönt att få göra sig iordning hemma i sitt eget badrum innan ett event och inte gå direkt från kontoret- orkar ofta inte det heller, måste typ vila lite emellan om det är kvällsevent.

Jag använde Inika Organic make-up. Detta är det första ekologiska sminkmärke som jag testar och jag gillar det så mycket. Förstår inte varför jag har hört folk säga att det inte går att tillverka bra ekologiskt smink.

Jag började med deras primer, en produktkategori som jag inte använt mig av tidigare då jag sällan sminkar mig och allra minst huden. Sedan tog jag direkt ett tunt lager av deras foundation så att de blandade sig och inte blev täckande alls. Tyckte huden såg helt naturlig fast bättre. Efter detta så applicerade jag det som var min absoluta favorit produkt, Light reflect creme. Denna highlighter var tunn och bra så att det inte ser ut som man smetat på sig glitter utan en fin naturlig lyster.

På ögonen så la jag den orange/rosa ögonskuggan på ögonlocket med min nya härliga Chanel borste. Under ögat använde jag först den mörkbruna kanalen från Inika och sedan skuggade jag med svarta skuggan från Inika ovanpå. Brynen var nyfärgade så jag tog bara Chanels ofärgade brow gel för att få dem lite städade och på plats.  Sedan lite ögonfransböjare och maskara.

På läpparna hade jag mitt nya favorit läppstift från Inika. Färgen heter Nude Pink, perfekt matt och täckande.

Klar! Gillade sminket så mycket, lätt och skönt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!