The Way We Play

Mina mentor märken växer

9 months ago

Så glad jag blir när det skrivs mer och mer om mina fina entreprenörer som jag är mentor och strategisk rådgivare till. Igår köpte jag nya ELLE och hittade de här fina klippen på tre av mina mentormärken, Lou in Love, Demadly och Mayla ovan!

Marlene från Mayla var den första som frågade mig om jag kunde vara hennes mentor och det varumärke som jag har jobbat med längst och som fick mig börja med detta, så tacksam för det- verkligen så roligt att få hjälpa! Så stolt över alla de företag och entreprenörer jag jobbar med som kämpar på så starkt! Sju av 8 av entreprenörer är dessutom kvinnor, heja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!