The Way We Play

Hottest home accessory

9 months ago

Oj vad vårt vardagsrum förändrades totalt av våra nya super fina krukor och kaktus hörna. Vi satte in de här igår och de bara lyfte hela rummet på ett dekadent härligt sätt. Verkligen en “true accessoary”! Både jag och mina man blev så nöjda och det är inte alltid så lätt med inredning. Vi förenades båda här i den lite dekadenta stilen på krukorna och den tropiska känslan som kaktusar ger.

Krukorna kommer från det nya ultra stylish inredningsmärket Isadeco, som är startat av en av mina vänner. Sjukt imponerad och nu finns de på bl a på en av mina favorit inredningsaffärer Nordiska Galleriet i Stockholm – och mycket mer prisvärda än det mesta där:). Go get now!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!