The Way We Play

Hår och mineralanalys

9 months ago

Nu kommer en lite rapport hur det har gått med mitt stay in shape projekt. Det gick helt ok de 4-5 första veckorna då var jag laddad och minskade en hel del i centimeter runt framförallt midjan och mådde så bra. Sedan efter vår Dubai semester och pga massa sociala saker så tappade jag disciplinen tyvärr och när jag nu varit förkyld i mer än två veckor har jag helt tappat motivationen när jag inte kan träna. Så det var dags för möte med min hälsoguru Thea igen helt klar. Denna gången så gick vi igen en hår och mineral analys som fokuserar lite mer på hälsan och vilka vitaminer och mineraler man ska äta som kost tillskott. Det är ju bättre att veta vilka man behöver innan man bestämmer vilka piller man ska satsa på.

Via testet (jag hade fått skicka in några hår testar) så kunde man även se förbränningen i kroppen och funktion på vissa organ, super intressant och inspirerande. Får sedan se om jag orkar köra igång igen med stay in shape innan sommaren el om det får bli efter. Steg 1 är att bli av med förkylningen så jag kan bli peppad igen, allt hänger ju ihop med träningen för mig. Bild ovan från Theas inspirerande instagram, dags att börja äta så igen för mig snart!

Tack Thea för all hjälp!

E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!