The Way We Play

Nytt favorit läppstift

7 months ago

Igår hade jag inget smink förutom nya solbrännan he he och mitt nya absoluta favorit läppstift. Första ekologiska läppstiftet jag testar och jag älskar det. Kommer ni ihåg förra veckan när jag skrev om min senaste inspiration från Max Maras senaste kampanjbild, el så skrev jag aldrig utan bara sparade en bild, här kommer den igen i alla fall. Exakt den nyansen och täckande och matta konsistensen har mitt nya läppstift, så glad jag hittat det. Det kommer från Inika och färgen heter Nude Pink.

Inika Certified Organic Vegan Lipstick är världens första certifierade ekologiska veganska urval av läppstift. Den här formulan är innehåller inga artificiella färger. I formulan finns argan och avokado oljor och Vitamin E som återfuktar och den krämiga formulan skapar en rik, återfuktande färg som håller. Det sitter som ett smäck och jag gillar den matta och heltäckande looken starkt!

Jag har på mig favorit kaftanen från Mayla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!