The Way We Play

Arabisk afton med magdans

7 months ago

Vi har en restaurang som vi går till flera gånger varje år när vi är i Dubai (vilket har blivit fem år i rad!) och igår var det dags igen för andra gången denna veckan. Det är en arabisk underbar restaurang i röda tält och soffgrupper ute i en vacker trädgård. Maten är magisk och barnen älskar magdansarna som uppträder vissa kvällar och dansar glatt med.

Maten är gudomlig med allt från hummus, tabbouleh (helt besatt) till underbara grillade humrar, scampi, lammkotletter mm. Vi åt middag tillsammans med en familj från Rom som vi lärt känna så det var ett härligt stort bord med massa mat som alla delade. Så kul att se barnen leka med sina italienska vänner och att språket funkar så bra!

xx

        

Jag hade på mig en favorit kaftan/klänning från Mayla, skor från reschia och väska från Chanel (den jag fick i 40års present av min kära man).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!