The Way We Play

Vänskap och skönhetsprodukter

8 months ago

Detta är mitt hår kit som jag har på gymet. Jag tvättar håret ca två gånger per vecka och har insett att ofta blir det av på gymet så jag måste ha bra produkter där också. Hemma har jag Yarok och N4 hårmasker och här på gymet kör jag denna från LCC nu. Den funkade jätte bra och jag fick silkeslent hår. Min vän Pingis som driver bolaget tillsammans med Isabella Löwengrip tipsade mig om hur viktigt det är med att använda balsam även när man har använt hårmask- och det ger verkligen resultat. Lite hår olja har jag alltid i det handduks torkade håret för att få ner frizz.

Pingis har även tipsat mig om ett nytt projekt som jag kommer att börja med i mitten av April – skönhet och mak-up- så spännande, återkommer kring detta. Härom veckan hjälpte jag Pingis med en viktig sak för henne- helt enkelt funkar vår relation som när vänskap är som bäst! Love this chica. Pingis blogg hittar ni här

xx

E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!