The Way We Play

Girls day

8 months ago

Jag mådde inte helt hundra denna helgen, så vi tog det jätte lugnt. Familjefilm varje kväll och bara mysa hemma. Min man var snäll och lät mig sova till 10 imorse så nu känner jag mig mycket bättre. Gick ut och åt en mysig lunch med min dotter, som är mycket enklare att umgås än med min tre åring just nu:). Hon stylade sig själv, underbara tjejen.

xx

E

Jag hade på mig en ny rosa hoddie från H&M

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!