The Way We Play

Dressing up for once

8 months ago

Som egen företagare har jag njutit så mycket av att klä mig precis som jag vill och framförallt att “klä ner” mis ganska mycket och verkligen ha på mig sköna kläder. Det har nu gått så långt att jag längtar efter att klä upp mig igen. På gårdagens pressfrukost så blev det polo, kavaj och stiliga örhängen! Kändes kul.. och sedan skönt att ta av när väl hemma igen haha.

xx

E

Polo från Mayla, kavaj från Mayla och örhängen från Skanshage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!