The Way We Play

Smith & cult event på bernies

9 months ago

Jeannie Chavez, ena halvan av duon bakom make-up märket Smith & Cult var i Stockholm igår för att berätta om märket samt om deras nyheter Eye Quad Palette Book of Eyes, B-line Eye Pen samt build up mascaran Lash Dance som ska iögonfallande volym. Smith & Cult lanserade först sina superfina nagellack Nailed Lauquers och sedan kom läppprodukterna förra året. Jeannie berättade för oss att under 2018  släpps en hel hög med nya produkter foundations, ögonbryndprodukter mm i allt kommer det att finnas omkring 150 produkter. Det ser vi fram emot.

Vidare berättade Jeannie att förpackningarna betyder väldigt mycket för Smith & Cult och att dem vill att man ska känna att de är små hantverk och att det ska vara ständigt förändring på dom så att man inte tröttnar. Produkterna ska hållas väldigt användarvänliga, du ska inte behöva vara proffs för att jobba med dom. Appliceras med fingrar, tops eller penslar och det ska bli lika bra hur du än gör.

Från vad jag kunde se, känna och klämma idag så tycker jag att dem verkligen har lyckats med fina färger och härliga, lättjobbade texturer. Superfina matta lip stains, härliga  lite krämiga ögonskuggor och eyelinern hade en väldigt tunn lite hård spets som verkade väldigt användarvänlig. Mest nyfiken är jag på att prova mascaran, det blev verkligen MYCKET fransar när make-up artist Maria Oldenstedt demonstrerade på modellerna.

Yesterday I was at a Smith&Cult event and got an update on all their new products.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *