The Way We Play

Puder på läpparna från artdeco

8 months ago

Fina sommar färger för läpp och kind från Artdeco.

Beautiful summer colors for your lips and cheek from Artdeco.

Glow Bronzer är en bronzer i två toner med guldskimrig finish. En limited editionprodukt som är så fin att man knappt vill sätta borsten i och förstöra mönstret. Förpackningen kan du dock fortsätta använda, alla runda refiller från Artdeco funkar.

The Glow Bronzer is a two toned bronzing powder with a gold shimmer finish. It´s a limited edition product that´s so pretty you almost don´t want to put your brush in it and mess up the pattern. You can however keep using the packaging with all round refillibles from Artdeco.

Mat Lip Powder var väldigt spännande att prova, ett kudd-läppstift i puderform. Det finns i sex matta nyanser och kuddapplikatorn fångar upp pudret när du tar bort korken vilket gör att det inte blir något spill och kladd. Formulan innehåller mandelolja vilket gör att den känns oväntat krämig. Puderläppstiftet var också lättare att applicera  och att få jämt än jag förväntade mig, det glider med lätthet på och vill du ha intensivare färg är det bara att doppa kudden i förpackningen och fånga upp mer puder. Formulan ska vara long-lasting, men det kan jag inte riktigt hålla med om. Färgen försvinner ganska fort i mitten av läppen och måste fyllas på ganska ofta och så måste jag re-applicera varje gång jag äter eller dricker något. Mat Lip Powder får 3.5 av 5 möjliga poäng av mig.

I thought Mat Lip Powder was really exciting to try, a cushion-powder lipstick. 6 matte colors available and the cushion applicator picks up the powder when you remove the cap, making it spill proof. The formula contains almond oil which makes it creamier than expected. The powder lipstick was also much more user friendly than I thought it would be, easy to apply and to get the color even. It glides on your lips and if you want more intensity to your color you just dip the applicator to pick up more powder and re- apply. The formula is said to be long-lasting but I don´t really agree. I think that the color in the middle of the mouth vanishes pretty fast and has to be re-applied often, and ofcourse also as soon as I eat or drink something. Mat lip Powder gets 3.5 out of 5 point from me.

Jag har provat färgerna nr 10 Hypnotic Red, nr 30 Vibrant Pink samt nr 15 Mango Mania här nedan.

I tried no 10 Hypnotic Red, no 30 Vibrant Pink and no 15 Mango Mania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *