The Way We Play

Mild och snäll fast extremt tuff ändå

9 months ago

Mizon Apple Smoothie Peeling Gel är en supermild exfolieringsgel som riktar in sig på att ta bort yttorrhet, döda hudceller och glåmighet på det snällaste, mest hudvänliga sättet möjligt.

Hur funkar den? Cellolusa från äpplen jobbar bort talg, smuts och döda hudceller utan att påverka huden under. Papayaenzymer  och Brudslöjerotsextrakt tar bort smuts och orenheter på djupet. Citron,-apelsin och blåbärsextrakt tar hand om fasthet och jobbar på att strama upp huden. Tanniner från äppleskal jämnar ut huden och tar fram lyster på ett skonsamt sätt. Du applicerar gelen på rent, torrt ansikte låt sitta 1 min och massera sedan runt det i 1-2 minuter (undvik lätt och ögonområde). Gelen rullar ihop sig till små bollar, vilket betyder att den samlat upp döda hudceller och orenheter. Sedan sköljer du ansikter i lagom varmt vatten och njuter av din rena, babymjuka hy. OBS! Glöm inte: solskyddsfaktor på efteråt!

Vad tycker jag? Jag har själv ingen speciellt känslig hy, jag gillar aktiva produkter och har inget emot att det river till lite. Men jag var ju tvungen att prova den här efter att en kompis till mig, som har EXTREMT känslig hy berättade i glädjerus att hon kan använda den här och att den är precis så snäll och effektiv som den utger sig för att vara. Efter att ha testat den 2 gånger kan jag inte mer än hålla med, den gör jobbet. Huden känns babymjuk och väldigt uppfräschad efteråt, även utan något som helst riv… Den kommer absolut att åka ner i min jobbväska och användas innan make-up på mina modeller!

Kort sagt, jag förstår varför Mizon Apple Smoothie Peeling Gel är så populär och säljs slut i ett nafs. Alla hudtyper kan använda den här, jag rekommenderar den speciellt till dig som är superkänslig och/eller har problem med acne och orenheter. Betyg 5 av 5

120 ml kostar 200kr och du hittar den b la på www.bangerhead.se

Mizon Apple Smoothie Peeling Gel is a ultra-gentle exfoliating gel that removes dry skin, dead skin cells and brings back glow to your skin in the mildest most skin caring way.

How does it work? Apple Cellulose removes sebum, dirt and dead skin cells without impacting the new skin underneath. Enzymes from Papaya and Gypsophila Paniculata Root extracts works in synergy to deep clean the pores. Citrus extract works on tightening and firming your skin together with blue berry and orange extract. Tannins from apple brings out the glow and evens out the skin. You apply the gel to clean, dry face. Let stay for 1 minute then massage it around your face for about 1-2 minutes. Avoid lip and eye area as usual.. The gel will rollup into small balls, that means the gel is working, the balls collects dirt, sebum and dead skin cells. Then rins with luke warm water and enjoy your baby soft, fresh skin. DO NOT forget to apply spf afterwards!

What do I think? My complexion is not at all sensitive and I actually like active products that brings a tingle. But I felt I really had to try this one since a friend of mine who has EXTREMLY sensitive skin happily announced that she finally found an exfoliater she could use that worked without  her getting a dry red face. I have tried it on my own face twice and I must say that it actually does what it says. My skin feels baby soft, looks fresh and much more clear without any tingle or burn. I feel this is a perfect product for me to add to my makeup kit, to be able to do a quick mini -facial on my models without risking them getting all red faced.

In short, I so understand the popularity of Mizon Apple Smoothie Peeling Gel and why it sells out in no the time. It´s suitable for all skin types but I would especially recommend it to you who have senitive skin and/or impurities/acne. Mizon Apple Smoothie Peeling gel gets 5 out of 5 points from me

Instagram @alexandra_aronsson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *