The Way We Play

Rituals of karma 2.0

8 months ago

Asså lyckan när jag fick veta att Ritulas har kommit tillbaka med Rituals of Karma igen! Wohoooo! Den var limited edition förra året och min absoluta favoritdoft av alla deras Rituals. En helt magsisk doft av Holy Lotus (Vit Lotus) och Bergamot, fräsch, uppfriskande, mjuk och alldeles, alldeles underbar. Body misten har jag använt hur mycket som helst, innan jag går till gymmet t ex bara för att man vill känna sig lite fräsch. Den har ingen alkohol så den färgar inte av på kläder och funkar bra att ha även om du ska vistas i solen. Good Karma Body Mist kostar 180 kr

Efterfrågan på The Rituals of Karma hade varit så stor att det även beslöts att använda doften i solprodukterna som kommer nu. Jag hade även milky spray i den äldre upplagan och gillar verkligen den tunna, snabbabsorberande konsistensen. Den känns skön och återfuktande på huden, är vattenfast och har både det viktiga UVA och UVB skydden. Sun protection milky spray spf 20 kostar 195 kr

Fler Rituals of Karma produkter och solprodukter hittar du här

I was sooo happy to find out that Rituals is bringing the Rituals of Karma back. Limited Editon last year and my absolute favorite among all the Rituals. An amazing, heavenly, magical scent of Holy Lotus and Bergamot, fresh, invigoration and just beautiful. I used the body mist all the time, even before I went to the gym just to feel a little more fresh. There is no alcohol in the body mist so it´s safe for sensitive skin, u can use it on your clothes without it staining and it´s even safe in the sun.

The request for the Rituals Of Karma was so great that Rituals even decided to use it for their sun care products. I tried their Milky Spray last year and really liked the smoot, light weight, fast absorbing texture. It is water proof, moisturizing and contains both the important UVA and UVB protection.

You´ll find all the Rituals of Karma products here

instagram alexandra_aronsson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *