The Way We Play

Pressveckans mest hektiska dag

10 months ago

Här kommer en hel hög med bilder från Pressveckans allra hektiskaste dag för beauty nördarna iallafall. Jag började dagen med en härlig frukost på Patriksson Communikation och har sedan ägnat hela dagen på olika presskontor, hann med Presskontakterna, Vass pr, Mildh Press samt Strandvägen 7A.

En hel dag med bara en massa nyheter inom make-up, hudvård och hårvård, det är som en dröm. Dessutom träffar man alla härliga kollegor och på varje ställe finns det alldeles för mycket gott att äta och dricka. Jag har fått se och höra om en massa härligheter nu och inom de närmast månaderna men jag får ta det i kommande inlägg, just nu är jag helt slut i huvet.

Det var föräldrafika på min dotters förskola idag och för en gång skull hann jag komma dit, brukar alltid missa sånt där tyvärr. På borden låg det bilden på små kontsverk man kunde göra på mackorna. Min dotter ville ha en nyckelpiga, ja ni ser själv hur det gick hahahaha.

Nu ska jag slänga mig i säng, tidig start på jobbet imorron o jag är själv hemma med barnen, varje gång jag är gräsänka påminns jag om vilket jäkla jobb alla ensamstående föräldrar gör. Att få allt att gå ihop är inte det lättaste, all respekt och beundran till er alla. Massa kärlek till er och alla andra också för den delen <3

A whole bunch of pictures from the most hectic day of the press week if you are a beauty nerd. I was running from 9am till 14.30 am and heard about all of the amazing news for spring/summer.

I went straight to my daughers kindergarten for parents day where we did sandwich art, my doughter wanted a lady bug, I have no idea what it was I made hahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *