The Way We Play

One can never have to many sheet masks!?

7 months ago

Jag vet vad jag vill ha mitt påskägg fyllt till bredden av: Sheet masks el arkmasker som det heter på svenska. Lite lätt beroende har jag blivit av dessa små raringar med ursprung från Sydkorea, var annars? När  jag var på Sephora förra veckan,för att köpa en grej åt en kompis, blev jag lite lätt distraherad av sheet maskutbudet och “råkade” gå lite bananas. Var ju absolut tvungen att prova den lilla arkmasken som var för läpparna och den där lerbubbelmasken, och såklart några för enbart ögonområdet  jag är ju så mörk och trist under ögonen nu efter en lång vinter, och fukt MÅSTE jag ju bara ha, det går liksom inte att förhandla bort. Ja ni förstår ju…

I know what I want my Easte egg to be stuffed wtih: Sheet Masks! I´ve quickly become slightly addicted to these little miracle workers, they origin from South Korea where else? When I was at Sephora last week to buy something for I friend I got totally distracted by the range of sheet masks and just HAD to get a few.. I definitly had to try the lip mask, and the eye mask since my dark circles are darker than ususal this time of year, and the clay bubble mask, who can resist? And moisturizing masks are a must, no doubt about that. You get the picture right?

Först ut att testas var såklart läppmasken Shea lip mask, jag hade precis haft två jobbiga äckliga munsår och var allmänt torr och fnasig så nu skulle jag ta i med hårdhandskarna. Ögonmasken Pearl Eye mask skulle ljusa upp och strama till. Hade dem på i ungefär 15 min, lyckades t om nästan vara tyst hela kvarten men bröt det nog efter 13 min, var ju tvungen att se vad som hände om jag rörde på munnen. Vad som hände? Masken lossnade och flyttade på sig (nähä..)

Var shea lip mask bra då? Jag måste säga att jag var lite besviken på mängden produkt i masken, hade förväntat mig att den skulle drypa av härligt shea smör, men det var liksom sådär lite lagom. Förutom att det var jobbigt att vara tyst i dryga 15 minuter var det ganska skönt att ha masken på. Efteråt var läpparna märkbart mjukare, men inget överflöd av produkt så mjukare fast ändå torra, alltså matta. Jag gillar den! Det finns även en lip mask som heter Rose Lip Mask, får test den nästa gång. Shea Lip mask och Rose lip mask kostar 50 kr styck och du hittar dom på Sephora

First out to be tried was ofcourse the Shea Lip Mask, I had just had  2 discusting cold sores and my lips where drier then a desert so I decided to bring in the big gun. And since my eye area looked a little sad I also tried the Pearl Eye Mask at the same time, it promised me to brighten and tighten so how could I resist? Both masks are supposed to stay on for 15 minutes and I almost managed to stay the whole time, that was actually the hardest part otherwise it felt kind of nice to have the mask on. I did have to try moving my mouth to see what happened ofcourse and just as I thoughtm the mask moved surprise!

So was the lip mask any good? I was a little disappointed about the amount of product in the mask I wanted it to be drenced with shea butter but it was just enought product, not to much, not to little. The lips got noticeably softer, but still dry, I mean more matte than glossy, which is how I imagined them to end up. I really liked the lip mask and now I want to try the other one Rose Lip. You find them both at Sephora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *