The Way We Play

Mizon correct combo perfect moisture pact

10 months ago

Ännu en höjdarprodukt från K-beauty världen, säg hej till Mizon Correct Combo Perfect Moisture Pact! Den kommer i en snygg svart förpackning med spegel och applikatorsvamp och dessutom en refill. Du pumpar fram produkten och får på så sätt en alldeles lagom mängd. Det tar lite tid innan formulan kommer upp,( jag hann undra lite om jag gjorde fel innan det hände något första gången jag provade). Men sedan sipprar den ljuvliga, fuktgivande, färgkorrigerande formulan fram i dom små hålen. Som sig bör har Mizon Correct Combo både högt solskydd, spf 50 och Uv-skydd, dubbelälsk på den!

Yet another super favorite product from the world of K-beauty, say hello to Mizon Correct Combo Perfect Moisture Pact! It comes packed in a good looking round black box with an applicator spunge and a mirror inside. You pump out the product and that way get just the right amount of formula. It does take some time before the formula appears the first time you use the box, I actually thought I did something wrong with mine, but just keep pumping. Soon the amazing, moisturizing, color correcting formula will appear through the little holes. I love the product even more because of the very high sun protection,spf 50 and Uv ray protection.

Mizon Cushion Foundation finns endast i 2 färger 21 light beige och 23 natural beige. Om du är väldigt ljus kommer 21 Light beige att funka bra, jag har själv mest haft användning för den mörkare 23 natural beige på mina modeller när jag använt den. Foundation har lätt täckning, men kan byggas upp på dom områden som behöver lite mer. Finishen blir precis helt lagom “dewy”, superfin och fräsch. Perfekt för din vardags make-up, du kan komma att behöva pudra lite i T-zonen och precis vid näsvingarna under dagen men annars sitter den väldigt bra också.

There are only two colors avaiable 21 light bieg and 23 natural beige. If you have very fair skin the 21 light beige will suit you, I have however mostly been using the 23 natural beige on my models when I´ve been working. The foundation has light coverage but you can build it up on the areas necessary. The finish has just the right dewyness, flawless and fresh. It´s a perfect every day foundation that might need some powder in the t-zone and just beside your nostrils during the day, but otherwise it stays very well I think.

Jag har använt Mizon Correct Combo på Agnes här nedan, på kindbenen och näsryggen har jag applicerat ytterligare highlighter men jag tycker ändå att bilden visar fint hur finishen blir. Bilden är tagen med min mobil och alltså inte alls photoshoppad och inget filter är pålagt.

I have been using nr 23 natural beige on Agnes here, I´ve added high lighter on the cheek bones and the ridge of the nose but I think this pictures shows the finish well. I took it with my phone so no phot shop or filter is added.

Jag älskar den här foundation och hoppas innerligt att den kommer i fler färger. Från mitten av maj kommer du att kunna klicka hem den från Bangerhead.se, priset kommer att ligga på 510 kr, bra pris tycker jag med tanke på att det ingår en refill. Mizon Correct Combo Perfect Moisture Pact får 5 av 5 möjliga poäng av mig, väldigt väl värd pengarna.

I love this foundation and really hop it comes out in more colors. It will be available on Bangerhead.se from the middle of May at the cost of 510kr, that´s including a refill sp it´s a pretty good price if you ask me. I give Mizon Correct Combo Perfect Moisture Pact 5 out f 5 points

Instagram @alexandra_aronsson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *