The Way We Play

Botox och dr yamuna

9 months ago

Att använda botox eller fillers är ju ingen direkt nyhet, men jag märker att det fortfarande är ett lite tabubelagt ämne. För vissa är det inte märkvärdigare än att gå till frisören, för andra en jättestor sak. Många ser framför sig stela ansikten med uppfyllda hamsterkinder och skulle aldrig våga prova på av den anledningen. Det förstår jag, för så skulle inte jag heller vilja se ut. Så som så många kändisar, som till slut ser likadana ut allihop, som att dem är stöpta i samma form. Nä tack, jag vill “bara”se fräsch ut, naturlig, som att jag inte har gjort något alls, fast jag har det. Fillers har jag aldrig gett mig på och just nu känns det inte aktuellt, men OM jag skulle ge mig på det är det med samma tankesätt som med botox, det måste se naturligt ut, inga hamsterkinder tack!

Jag retade mig på min argrynka något otroligt mycket. Till slut var det det enda jag såg på foton.Här är bilder mellan 2002-2005 alltså mellan jag är 26-29år.

Jag hade en ordentlig argrynka tidigt, redan i 20 årsåldern. B la blev det stora vita streck när jag blev solbränd och eftersom jag är väldigt ljuskänslig gick jag alltid och kisade vilket ledde till ständig spänningsvärk. När jag var lite över 30 fick jag tips att prova botox och tyckte då att det var superläskigt, jag kände inte så många som gjorde det då. Men jag provade och blev SÅ nöjd.  Min huvudvärk försvann och helt plötsligt såg jag mycket piggare ut, av att bara ta bort argrynkan. Jag fick genast komplimanger om att jag såg så fräsch ut, men det var ingen som “misstänkte” att jag gjort botox.

Min man blev skitförbannad när jag berättade, (jag sa inget i förväg för att jag visste att han skulle bli tokig ..). Han såg framför sig att jag skulle bli, som han uttryckte det, ett stenansikte, som en Hollywood House Wife. Men jag försäkrade honom att det inte kom att ske, och 8 år senare vet jag att han håller med. I början gick jag och fyllde på var 4-5 mån, nu kan det gå upp till 8 månader mellan och ändå hinner inte rynkorna komma tillbaka så mycket.

På denna förebilden är det mer än 8 månader sedan jag gjorde botox, man ser att argrynkorna är på väg tillbaka lite och även linjerna mitt i pannan.

Det viktigast när du ska göra en sådan här typ av behandling är att du inte går till vem som helst. Mina bästa tips är att gå på rekommendation och att titta på den som gör behandlingen. Om jag har en väninna som jag anser har alldeles för mycket jox i ansiktet frågar jag inte henne vem hon går till t ex, och när jag väljer läkare/sköterska som ska utföra behandlingen tänker jag likadant. Jag vill ju ha någon som ser ut som jag vill se ut, annars är det väldigt stor risk att vi inte har samma åsikt på vad som ser naturligt ut och inte, alla tycker ju inte likadant.

En vecka senare ögonbrynen är jämnare, pannan slätare och argrynkan borta. Jag har oxå gjort en Infuzionbehandling för att få klarare och jämnare hud/hudton. Infuzion kan du läsa om här

Kråksparkarna jämnas ut!

Dr Yamuna på Skinagency har gjort mina botoxinjeceringar de senaste 2 gångerna. Hon förstår precis vad jag vill ha och är supernogrann när hon gör behandlingen. På mig har hon behandlat argrynkan, justerat ögonbrynen så dom blir jämnare samt tagit bort linjerna som börjar komma i mitten av pannan. Om du vill prova botox men inte riktigt vågar för att du inte vet var du ska gå är Dr Yamuna definitivt för dig, du kommer att känna dig jättetrygg hos henne. För dig som gjort det ett tag och behöver fylla på, jag tycker absolut du ska gå till dr Yamuna, hon är inte bara duktig, hon har också väldigt bra priser. All info hittar du här

Inlägget är ett samarbeta mellan mig och Dr Yamuna. Alla åsikter är mina egna och helt ärliga, ett bevis på det är att jag har väntat flera månader på att göra inlägget för att se hur behandlingen höll och tedde sig. Jag har varit tillbaka en andra gång hos Dr Yamuna och kommer fortsätta gå dit.

instagram alexandra_aronsson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *