The Way We Play

Infuzion-the painless, no-injection miracle worker

1 year ago
fullsizerender-12

Jag sov fyra timmar inatt, kunde inte somna och skulle stiga upp 5.20 för att gå och träna. (Ja, jag är en sån jobbig människa, mer om det senare) Jag är nyss fyllda 40 och tvåbarnsmamma till en fyraåring och en nioåring som fortfarande har mycket action på nätterna och därmed också stör sömnen. Och just det, det är början av November också. Alltså inga jättebra förutsättningar för att se ut som en nyponros när jag vaknar. Nyponros är att ta det lite långt men jag kan säga med fullt allvar att sedan jag gjorde mina Infuzionbehandligar så är det faktiskt ett helt ok fejs som tittar på mig i spegeln vid 05.20.  Jag ser inte i närheten så trött o glåmig ut som jag t ex gjorde förra hösten vid samma tid.

I slept 4 hours last night, just couldn´t fall asleep and I had to get up at 5.20 to go to the box to work out. (Yes I am once of those annoying people, bur more on that later). I just turned 40 and am the mother of 2 children a 4 year old and a 9 years old who still won’t let us sleep a full night because they need something or just wants to sleep in our bed. And it´s the beginning of November so all these facts combined are not exactly a good reciepe for me waking up fresh as a rose bud. And even if fresh as a rose bud is taking it a bit to far I must say that since I started my Infuzion treatments the face I meet in the mirror in the very early morning is quite ok. I do not look near as gloomy and tired as I did this time last year.

Vad är Infuzion då? Infuzion är en behandling där du får hyaluronsyra berikad med vitaminer, aminosyror,antioxidanter och mineraler skjutsat 3 mm ner i huden. Resultet syns på en gång, du får fantastisk lyster, fina linjer och torrhetsrynkor försvinner/mjukas upp, mörka ringar lättas upp  och huden känns “uppuffad”, utfylld. På mig framförallt i ögonområdet där jag börjar känns mig o se lite insjunken ut. Huden ser klarare och fräschare ut, känns stramare och jag upplever också att porerna, framförallt vid och på näsan, blivit mindre.

So what is Infuzion? It´s a treatment where you get vitamin, amino acid, antioxidant and mineral enriched hyaluronic acid pushe 3 mm into your skin (dermis). The result is instant and you get an amazing glow, fine lines goes away or are softened up, dark circles vanishes and your skin feels kind up filled up. For me mostly so in the eye area where I think I start getting a bit hollow-eyed. My skin looks more clear and fresh, feels firmer and I also find that my pores arond and on my nose appear to be smaller.

Vad är Hyaluronsyra då? Hyaluronsyra är en sockermolekyl som naturligt förekommer i nästan alla levande organismer. Den finns naturligt i de djupare hudskikten (dermis). Det hjälper till att hålla huden smidig och fyllig genom sin förmåga att behålla upp till 500 gånger sin egen vikt i vatten. Hyaluronsyra är också en viktig faktor när det gäller snabb läkning av sår och hudåkommor.

What is Hyaloronic acid? Sorry to assume everyone knows what hyaluronic acid is. It´s a sugar molecule that you find in almost all living organisms. You find them naturally in the dermis. Hyaluronic acid helps maintain the skin smooth and plumped with its ability to retain up to 500 times its own weight in water. It´s also an important factor when it comes to the skin healing wounds and skin disorders.

Under min andra behandling, halva ansiktet gjort, ser ni vilken halva som är behandlad?

This is during my second treatment, half my face has been treated, can you tell which one?

img_6683

Gör det ont? Inte ens det lilla minsta, det känns ingenting mer än möjligtvis behagligt. Ingen nål eller injektion behövs. Behandlingen sker med ett infuzion system med ström som infiltrerar Cytocare via en patenterad roller. Rollern rullas på huden och skjutsar in hyaluronsyran via svettkörtlar och hårsäckar.

Does it hurt? Not even the least bit, nothing but pleasant if anything. There is no needle or injection needed. The treamtent is done with an infuzion system that infiltrates Cytocare through a patented roller. The roller is rolled on your skin and pushes the hyaluronic acid in through hair follicles and sweat glands.

 Hur länge håller det? Rekommendationen är att göra 3 behandligar med en veckas mellanrum och då håller det i 6 månader. Jag gjorde 2 behandlingar innan sommaren och hade sedan uppehåll i drygt 2 månader (p ga att jag var iväg på semester) sedan gjorde jag 2 till. Det blev en extra för att jag ville vara extra fin inför Guldknappen.. Den sista behandlingen var i slutet av augusti, alltså lite mer än 2 månader sedan och jag känner mig alltså änsålänge fortfarande fastare i huden, jag har inte alls lika mycket mörka ringar under ögonen på morgonen och jag har en helt annan lyster i huden än förut. How long does it last? it is recommended to do 3 treatments with 1 week in between for best result and then it last for about 6 months. I did 2 treatment before summer vacation and then waited 2 months because I was away, then I did 2 more. The last one I did wa in the end of August so a little more then 2 months ago and so far I still feel that the skin is tighter and firmer, I hardly have any dark circles under my eyes, even when I sleep badly, I have more glow in my skin then before to.

Vad kostar det? 1 behandling kostar 1900kr, tre st 5500kr

Jag rekommenderar Infuzion till dig som behöver en riktig boost, som känner dig glåmig, som behöver ett litet lyft, till dig som ska gifta dig eller har någon annat stort framför dig. Nä, förresten, jag rekommenderar den till alla!

I would recommened just about anyone that needs an extra boost to do Infuzion, it`s perfect for when you are getting married. You will certainly be the best version of you possible!

fram

Bilderna till vänster är i maj i år innan någon behandling alls, dom till höger är från igår lite mer än 2 månader sedan sista behandlingen. Jag har endast mascara och lite på brynen på bilderna.

The picture to the left is from May 2016 before any treatments at all, to the right was yesterday about 2 months after my last treatment. I only have mascara and som brow gel on.

infuzionsida

Jag gör mina behandlingar på Skin Agency hos Elita Löfblad,  mer info hittar ni på www.skinagency.se

I go to Skin Agency for my treatments to Elita Löfblad, for more info go to www.skinagency.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *