The Way We Play

Alexandra Aronsson


Två effektiva vårdande för fejset från gilda 2 days ago

Två effektiva vårdande för fejset från Gilda

Gilda Cosmetics är ett svenskt hudvårdsvärke som funnits sedan 1988. Ingredienserna i deras produkter är 90-100% naturliga och är inte testade på djur. Sortimentet täcker allt du behöver från topp till tå och här är 2 som jag vurmar lite extra för.

Två effektiva vårdande för fejset från Gilda

Gilda Nourishing Cream 40 ml, 519kr-
En rik härligt doftande kräm som känns som smör på huden. Den innehåller b la havtornsolja, karoten, sheasmör. Vitamin A och E skyddar, reparerar och har antiaging effekt.

Krämen stärker hudens barriär, lindrar irritation och solskadad hud. Passar dig med känslig, torr och yttorr hy. Kan användas både som dag och nattkräm.

 

Två effektiva vårdande för fejset från Gilda

Gilda Hydra Performance Mask 50ml, 399 kr-

Denna härliga mask provade jag ordentligt inför Daisy Beauty Awards 2017 där den var en av finalisterna i maskkategorin.

En superskön fuktbomb som b la innehåller aminosyror, glycerin och mjölksyra. Morotsextrakt, apelsinskal, E-vitamn och B-vitamin jobbar på lyster och klarhet, Sheasmör och Jojobaolja gör huden babymjuk.

Appliceras på rengjord hud, låt sitta i 10-15 min, skölj med ljummet vatten. Rekommenderas varmt till alla torra fejs och kan användas 2-3 ggr i veckan.